Helyi közélet

2016.10.01. 15:32

Musical és Miskolc Gála a Művészetek Házában

Miskolc - A műsorban többek között közreműködik a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada is.

Miskolc - A műsorban többek között közreműködik a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada is.

A rendezvényt ebben az évben a zene világnapján, október 1-jén rendezik meg este 19 órától a Művészetek Házában. A gála sikerét bizonyítja, hogy Miskolc Megyei Jogú Város immár negyedik éve áll a kezdeményezés mellé és számos intézmény, magánember támogatásának köszönhetően évek óta biztosít a program városunkból, megyénkből származó, szárnyaikat próbálgató pályakezdő művészeknek bemutatkozási lehetőséget.

2016-ban ifjú művészpalántaként Kolozsi Flóra, Handa Eszter és Grebely József kaptak lehetőséget, ők először lépnek fel a gálán, de visszatérőként itt lesz Jurák Lili, Keresztfalvi Bence és Czelláth Panna is, akinek művészi kibontakozását immár negyedik éve kísérheti figyelemmel a közönség.

Régi kedvencek

Idén is a színpadra lépnek Jancsó Dóra, Natsuki Yamaguchi, Tunyogi Bernadett és Cselepák Balázs, Csiszár István, Kamarás Máté előadóművészek, két évvel ezelőtt még az ifjú tehetségként most viszont már ismert miskolci énekesként mutatkozhat be Simon Fruzsi. Minden évben érkeznek újabb vendégművészek az estre, ebben az évben Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház sztárja és Eperjesi Erika, a Miskolci Nemzeti Színház művésznője, operaénekese áll a Musical és Miskolc Gála színpadára.

A 2016-ban összeállított műsor minden eddiginél színesebbnek ígérkezik majd, hiszen a zene világnapja alkalmából a művészek a musical műfaján túl egy-egy szám erejéig a komolyzene, az opera és az operett és a pop műfajába is kalandozást tesznek.

A műsorban közreműködik a Diósgyőri Gimnázium Diákszínpada és Németh Eszter és Hajdú Bálint táncművészek. A látványos zenés show meglepetésprodukciókat is tartogat majd a Művészetek Házába látogatók számára.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában