Helyi közélet

2016.09.27. 17:05

Interjú: Horváth Tamás

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Horváth Tamás volt, aki többek között zenei terveikről is mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a magyar élvonalból Horváth Tamás volt, aki többek között zenei terveikről is mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt a legutóbbi miskolci buli, már a megújult RockWell clubban?

Horváth Tamás: Azt eddig is tudtuk, hogy Miskolcon sosincs rossz buli, a club új arculata pedig számunkra is kellemes meglepetés volt, ahol hatalmas bulit csaptunk, a most is nagyon őrült és lelkes közönséggel. Konkrétan kikapcsolódni jövőnk ide! 🙂

Béres Szabi: Hogy telt a nyár?

Horváth Tamás: A nyár fantasztikus volt,és számunkra igazán majd most szeptember utolsó napjaiban ér véget, hiszen rengeteg fellépésük volt és van ebben a hónapban is,amit nagyon élvezünk. Az mindenesetre megfigyelhető volt az idei nyáron, hogy egyre nagyobb fesztiválokra hívtak bennünket, így egyre nagyobb közönség előtt léphettünk fel, ami mindenképp nagy inspirációt jelent. Úgy gondoltunk a tavalyi évünket nem tudjuk felülmúlni, az idei viszont már most überelte és még nincs vége... Jövőre pedig az első élő nagykoncertünket is össze akarjuk rakni, így a jövőben sem fogunk unatkozni.

Béres Szabi: Zenei fronton mi a helyzet?

Horváth Tamás: Mindenképp várható újdonság,és a következő közös dalunk Raul-al egy picikét másabb is lesz mint az eddig tőlünk megszokott "szerelmes" hangvétel. Most egy olyan dallal készülünk,és egy olyan témát fogunk meg,amivel eddig a Horváth Támás & Raul produkció nem foglalkozott, viszont most itt az ideje. Kockázatos a műfaj hisz eléggé új hullám lesz a nóta,mi viszont már alig várjuk, hogy megmutathassuk a közönségnek,amelyhez klipet is fogunk készíteni, ahol szintén egy olyan megjelenést szeretnénk hozni Magyarországra,ami kicsit más és kicsit új. A dalainkat mindig magunknak írjuk és ezt a jövőben is fontosnak tartjuk.

Béres Szabi: Albumban gondolkodtok?

Horváth Tamás: Úgy terveztük,hogy karácsony előtt kiadunk egy korongot, ám ez időhiány miatt egyenlőre várat magára. De tudjuk ami késik...🙂

Béres Szabi: Tervek?

Horváth Tamás: Januárban elveszem kedvesemet a Maldív-szigeteken, de ez még titok Szabi, szóval csak Neked mondtuk el..:) Addig is pörögnek a fellépések és készülnek a dalok.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket és Boldogságot Nektek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában