Helyi közélet

2016.09.02. 15:46

Fotók: Miskolcon a Hungária Nagycirkusz

Miskolc - Megtartotta első előadását Miskolcon a Hungária Nagycirkusz. A lélegzetelállító produkciók mellett állatkerttel is várják a látogatókat a következő 10 napban.

Miskolc - Megtartotta első előadását Miskolcon a Hungária Nagycirkusz. A lélegzetelállító produkciók mellett állatkerttel is várják a látogatókat a következő 10 napban.

Nyolcadik generációs cirkuszdinasztiaként garantált színvonalat biztosít 2016-os szenzációs új műsorával szeptember 1–11-ig a Hungária Cirkusz Miskolcon.

Hatvan állattal a porondon, világszínvonalú artistaszámokkal várják a közönséget. Világ körüli turnéjuk után először Magyarországon a moszkvai cirkuszfesztivál díjnyertes bohócai, a humor nagyágyúi, a DUO TIC-TAC. Műsoruk attrakciói: Idomított indiai elefántok, gladiátorok az arénában, öt afrikai oroszlánnal. Szenzációs óriás hüllőshow-ban húsz őshüllő, négyméteres mississippi aligátorok, kajmánok, óriás teknősök, gigantikus pitonok. Egzotikus állatok a manézsban: sivatagi dromedárok, afrikai zebrák, zebuk, watusik, lámák, szamarak, extra mini pónik vegyes idomításban.

Műsoruk kiemelkedő produkciója a Magyar Állam kitüntetett művésze, Hortobágyi díjas, monte-carlói különdíjas artista művésznő, Elisabeth Axt fejen állása lengő trapézon. A Hungária Nagycirkusz az ország egyik legnagyobb utazócirkusza, melyben az állatok sokasága egész nap szeretettel várja látogatóit a cirkusz állatkertjében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában