Helyi közélet

2016.08.08. 15:07

Maguk csűrjében mulatnak Komlóskán

Komlóska - Komlóska napján avatták fel a Ruszin-parkban épült csűrt.

Komlóska - Komlóska napján avatták fel a Ruszin-parkban épült csűrt.

A teljes igazsághoz hozzá tartozik az, hogy a komlóskai Ruszin-parkban lévő csűr nem a napokban készült el, hiszen korábban már ott tartották az I. Vidéki Filmfesztivált is, de az igazi avatás napja most szombaton jött el.

A falu minden lakója egy időben jelen tud itt lenni. Köteles László

Közösségi tér

Az épületet dr. Keresztes Szilárd magyar görögkatolikus pap, nyugalmazott hajdúdorogi megyés püspök, miskolci apostoli kormányzó szentelte meg és adta át a település lakóinak. A vendégeket ezt követően egy közös ebédre látták vendégül.

– 280 terítéket raktunk az asztalokra – mondja Köteles László, Komlóska polgármestere. – Természetesen a csűr nem ebédlőnek készült, hanem úgy gondoltuk, kellene nekünk egy olyan közösségi tér, ahol a falu minden lakója egy időben jelen tud lenni. Éppen ezért ez a csűr 300 személy befogadására alkalmas. Többen nem is élünk Komlóskán. Az épület összesen 8 millió forintba került, és nem vártunk pályázati lehetőségekre, hanem megoldottuk önerőből. É

M-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában