Helyi közélet

2016.08.08. 15:41

A felújításokról szólt a nyár Bükkábrányban

Bükkábrány - A kerékpárút egyik szakaszát, önkormányzati ingatlant is felújítottak az elmúlt hetekben Bükkábrányban.

Bükkábrány - A kerékpárút egyik szakaszát, önkormányzati ingatlant is felújítottak az elmúlt hetekben Bükkábrányban.

– A kerékpárút első szakasza, valamint a patakhíd felújítása a befejezéséhez közeledik, már csupán a buszmegálló mögötti néhány tíz méteres szakasz van hátra. Az önkormányzat tizenegy millió forintot fordított a kivitelezésre, a tervek szerint jövőre folytatjuk a felújítást a kerékpárút második szakaszával – mondta lapunknak Szalai Szabolcs polgármester.

Ezen kívül egy üresen álló önkormányzati ingatlant is rendbe tettek kívülről, az egykori rendőrőrs épületén télen végzik el a belső felújítási munkákat. Az önkormányzat később keres funkciót az ingatlannak.

– Az iskola konyha felőli udvarán a közmunkaprogramban résztvevők térköveznek egy körülbelül két-háromszáz négyzetméteres részt. Ezen kívül az iskolában, az óvodában és a bölcsődében is nyári karbantartási munkákat végeznek, az iskola egyik tanterme új padlózatot kapott – tette hozzá Szalai Szabolcs.

ÉM-TB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában