Helyi közélet

2016.07.19. 15:31

Egy igazi és vérbő partinak pozitív energiája kell hogy legyen

Miskolc, Muhi - Ozone Disco’S Hit Beach Party különleges meglepetésekkel a RealXtreme Vizi­paradicsomban.

Miskolc, Muhi - Ozone Disco’S Hit Beach Party különleges meglepetésekkel a RealXtreme Vizi­paradicsomban.

Az Ozone FM Rádiónak egyik műsoreleme este 8-tól éjfélig a Disco’S Hit Radio Show, amit Bárány Attila, DJ Junior és Hamvai P.G. szerkesztenek – mondta lapunknak Monoczki Mária, az Ozone FM Rádióhálózat Keleti Régiójának igazgatója. – Tavaly, amikor elindult helyi rádióként az Ozone FM a 96,3-on, akkor úgy gondoltuk, hogy hallgatóinkat meglepjük nyáron egy partival, amit most megismétlünk. Következik a 2. felvonás.

Szép a helyszín, a Real­Xtreme, ezért örülünk, hogy partnerek tudunk lenni.” Monoczki Mária

Monoczki Mária arról is beszélt, hogy Bárány Attiláéknak óriási a rajongótábora az egész országban. A három DJ-nek nagyon sok fellépése van külön-külön, míg együtt ritkábban tudnak szórakoztatni. Ezért is különleges a július 22-ei buli. És persze a környezet sem szokványos.

Este 9-kor nyílik a kapu

– Szép a helyszín, a Real­Xtrem­e Muhiban, ezért örülünk neki, hogy partnerek tudunk lenni – derült ki. – Nyár van, jó idő, és akik az ottani plázson pihennek, azok is maradnak bulizni.

Ugyanakkor érkeznek az ország más részeiből sátorral, lakókocsival az eseményre. Jó az energetikája a helynek, köszönhetően a kitűnő víznek és a sok munkával átalakított partnak. A rendezvényre külön meg kell vásárolni a belépőjegyet, amely 1500 forint.

Extra technika

A színpad fény- és hangtechnikája extra lesz, erről a legutóbbi retro partin is meg­győződhettek az érdeklődők. A hangulatot habparty és további meglepetésélmények fokozzák majd.

– Az elmúlt hétvégén mindenki kitűnően érezte magát, ezért hiszem, hogy a július 22-ei Ozone Disco’S Hit Beach Party is különleges lesz! – fogalmazott Monoczki Mária.

Kiderült még, hogy a szerencsésebb hallgatók limuzinnal érkezhetnek majd a helyszínre, a kapunyitás este 9-kor esedékes. A jövő héten pedig csütörtökön és pénteken különleges meglepetésekkel várja az Ozone FM a miskolciakat, hiszen a városban lesz a rádió mozgóstúdiója.

ÉM-JLI


Ők tolják az estét

Bárány Attila az 1980-as években már a lemezpultok mögött állt, első komoly munkáját a Panoráma Discóban kapta, Balatonalmádiban. Hamar felfigyeltek tehetségére, és onnantól kezdve a legfelkapottabb szórakozóhelyeken lehetett találkozni vele, a mai napig rezidens (szerződött lemezlovas) a legnagyobb budapesti klubok lemezpultjai mögött.

Hamvai P.G., polgári nevén Hamvai Péter Lóránd 1976. június 20-án született Budapesten. Magyar lemezlovas, zeneszerző, zenei producer. Általános iskolai tanulmányait befejezően egy faipari szakközépiskolában folytatta. Ezt elvégezvén 1993-ig asztalosként dolgozott. Később mint ifjúsági táborvezető-felügyelő, valamint szórólapterjesztő a SKYLIGHT nevű cégnél tevékenykedett és itt került kapcsolatba az elektronikus zenével a cég vasárnapi ifjúsági rendezvényein.

DJ Junior: „hazánk egyik legismertebb lemezlovasa. Sokat játszott világhírű DJ-k­kel, megfordult a világ leghíresebb klubjaiban. Késő esti mixműsorokat készített több rádiónál.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában