Helyi közélet

2016.06.07. 12:27

Videó: Öt gyermekét hagyta hátra a borsodi remete

Nagyecsér - Remeteként él egy nagyecséri férfi, öt gyerekét hagyta el. Azt mondja, bárkát épít, hogy ha nagy a baj, akkor a családja is tudjon hova menni. A férfi teljesen egyedül él a faluban, rajta kívül egyik házban sem laknak.

Nagyecsér - Remeteként él egy nagyecséri férfi, öt gyerekét hagyta el. Azt mondja, bárkát épít, hogy ha nagy a baj, akkor a családja is tudjon hova menni. A férfi teljesen egyedül él a faluban, rajta kívül egyik házban sem laknak. Ő azonban nem bánja ezt, sőt azt mondja, szereti, hogy csend van. A férfi mindent maga termel meg. Néha munkát is vállal, ezzel próbálja támogatni a családját. A Tények riportja.

Forrás: Tények


Nagyecsér - Összedőlés határán álló házak, érintetlen vadvilág, gyönyörű környezet a borsodi világvégén. A mára elnéptelenedett tanyaközpont Mezőnagymihály közelében található, az Urbex Hungary csapata nemrégiben járta be a települést. Nézzen szét az évek óta üresen álló borsodi szellemfaluban!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában