Helyi közélet

2016.06.03. 19:02

Videó: Egymást tépik a kutyák a sárospataki menhelyen - Megdöbbentő felvételek!

Sárospatak - Férgesek, rühesek, egymást marcangolják a kutyák a sárospataki kutyaotthonban. Enni és inni sem kapnak rendesen.

Sárospatak - Férgesek, rühesek, egymást marcangolják a kutyák a sárospataki kutyaotthonban. Enni és inni sem kapnak rendesen.

A menhelynek 250 kutyára van engedélye, ehhez képest 450 állat él brutális körülmények között.

A Lelenc Kutyamentő Egyesület 100 ebet már kimentett, és azt mondják, hogy mind karanténba került, ugyanis az összes hordozott valamilyen kórokozót, így nemcsak az állatokra, hanem az emberekre is veszélyesek.

Forrás: tenyek.hu.



Focilabdának használtak, rugdostak, dobáltak 5-6 éves gyerekek egy kölyökkutyát Kazincbarcikán. Valószínűleg a bántalmazás miatt agyhártya, illetve agyvelőgyulladása és belső vérzése volt. Ez két hete történt, azóta küzdöttek a kölyökkutya életéért, de néhány napja elpusztult.

Kocsija után kötötte és úgy húzta több száz méteren keresztül a kutyáját egy férfi a Baranya megyei Pogányban. Az állat kis híján belepusztult sérüléseibe. Figyelem: megrázó felvételek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában