Helyi közélet

2016.06.22. 11:50

Szurkoljon a Drót Bisztró Eb-teraszán

Miskolc - Szerda este Ön is újra velünk drukkolhat a City Hotelben a magyar válogatottnak.

Miskolc - Szerda este Ön is újra velünk drukkolhat a City Hotelben a magyar válogatottnak.

Nemzeti együttesünk remekül vette a második fordulót is a labdarúgó-Európa-bajnokságon: Izland ellen hajrágóllal sikerült kiegyenlíteniük Dzsudzsákéknak, az 1-1-es döntetlent követően pedig 4 ponttal csapatunk az élre ugrott. A franciaországi helyszínen korábban soha nem látott hatalmas magyar szurkolótábor élvezte a mérkőzést, de nem volt ez másképpen a Miskolc belvárosában lévő City Hotel Drót Bisztrójának teraszán sem, ahol több tucatnyian foglaltak helyet. Azoknak, akik itthon maradtak, ezúttal is a Drót Bisztró kínál nagyszerű kikapcsolódási és drukkolási lehetőséget: a ma 18 órakor kezdődő Magyarország – Portugália találkozóra érdemes előre asztalt foglalni.

A házigazda-műsorvezető ismét Veres László lesz, aki szakértő vendégeit – Aranyosi Péter humoristát, Szűcs Lajos egykori labdarúgót és Juhász-Léhi István újságírót – faggatja majd a látottakról.

A program ismét 17 óra 30 perckor kezdődik: lesz góltotó ajándékokkal, a szünetben játék jutalmakkal, s reméljük, hogy válogatottunk is szállítja a soron következő kiváló eredményt Cristiano Ronaldóék ellen.

Ajánljuk tehát: jöjjön el és szurkoljon Ön is a City Hotel Drót Bisztrójában.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában