Helyi közélet

2016.06.11. 11:25

Személyi változások a Miskolc Holding élén

Miskolc - A Miskolc Holding Zrt.-t érintő személyi kérdésekről is döntött csütörtökön a miskolci testület.

Miskolc - A Miskolc Holding Zrt.-t érintő személyi kérdésekről is döntött csütörtökön a miskolci testület.

Az erről szóló napirendet zárt ülésen tárgyalták a képviselők, de a döntés az volt: Pálffy Kinga cégvezetői kinevezése megszűnt – a pozíció betöltetlen maradt –, ezután a cég ügyvezetését ellátó igazgatóság tagja lesz. Csakúgy, mint Szélyes Domokos, aki a MIK Zrt. igazgatója, de a csütörtöki döntés értelmében ő is tagja lett az igazgatóságnak. Úgy tudjuk, korábbi két igazgatósági tag lemondott tisztségéről, az ő helyükre érkezett Pálffy Kinga és Szélyes Domokos. Az utóbbi – mivel a MIK-től kap fizetést – igazgatósági munkáját díjazás nélkül látja el.

Az önkormányzatnál érdeklődtünk a változásokról, de a válasz az volt: a Holding vezetésének átszervezésére vonatkozó döntést – személyi kérdésről lévén szó – zárt ülésen hozta meg a közgyűlés, és ebben az esetben csak a döntés nyilvános. Minden egyéb, az üggyel kapcsolatos információról a városháza a médiát idejében tájékoztatni fogja – fogalmaztak.

- ÉM-NSZR -


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában