Helyi közélet

2016.06.01. 09:17

Interjú: Voksán Virág

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos lemezlovas Voksán Virág volt, aki mesélt az elmúlt hónapokról és hamarosan megjelenő zenéjéről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a bájos lemezlovas Voksán Virág volt, aki mesélt az elmúlt hónapokról és hamarosan megjelenő zenéjéről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen eddig 2016 számodra Virág?

Voksán Virág: Amennyire lightosan indult az év eleje, mint ez általában lenni szokott ebben a szakmában, annyira felpörgött így a kora nyári időszakra és egész nyárra ez a pörgés várható, nagyon sok fesztiválra, nyári nyitott szórakozóhelyre vagyok lekötve, ezúttal főleg hazai területekre.:) Volt néhány megkeresésem a robbantások és merényletek óta Egyiptomból, illetve Törökországból is, de bevallom ezeket a fellépéseket most nem láttam biztonságosnak elvállalni.:/

Béres Szabi: Mikor várható a legközelebbi megjelenésed?

Voksán Virág: A héten kezdünk bele egy izgalmas projektbe Dj Deli-vel, akire a "Halott Pénz - Darabokra törted a szívem" című számának számomra legtetszetősebb remixe által figyeltem fel, így jutott eszünkbe egy közös munka, melyben szintén egy mindenki számára ismert magyar dal átdolgozását és 2016-os újragondolását fogjuk megvalósítani. A dal teljesen új vocal-t és alapot kap majd, nagyon várom már!

Béres Szabi: A dj-zés mellett,a mai napig modellként is láthatunk, mit lehet ezekről a munkáidról tudnunk?

Voksán Virág: Idén már 10 éve hogy beálltam a dj pultba, továbbra is ez marad a fő csapás vonal természetesen, de elég sok termékarc munkám is van, több nagy nemzetközi cég hazai képviselete mint pl. az "Iridina Due" szemcsepp is felkért reklám videó forgatásához illetve fotózásom is volt velük, de ezen kívül Magyarország új feltörekvő ruha márkájának az "Ashbury"-nek is én vagyok az egyik arca, ezzel rendszeres fotózások is együtt járnak természetesen. Szinten nemzetközi cég hazai képviselete a széles körű táplálékkiegészítőket és vitaminokat forgalmazó "Nutriversum" -nak már 1 éve vagyok az arca és egyben hazai nagykövete, ami tökéletesen egybe vág az életstílusommal mivel kiskorom óta rendszeresen edzem/sportolok és egészségesen élek, így nagy mertekben tudok azonosulni mindezzel.

Béres Szabi: Tervek, nyár?

Voksán Virág: Nyárra mivel már majdnem teljesen be vagyok táblázva, így a nyaralás idén is őszre vagy télre tolódik, ez sem új a nap alatt:) Illetve az új közös zenénk, amiről az előbbiekben már beszéltem, várhatóan a nyár első felére jelenik meg, így szeretném majd sokat pörgetni a nyári fellépéseimen, de addig még elég sok stúdió munka vár ránk, ami szintén eléggé le fog majd kötni.

Béres Szabi: Köszönöm Virág, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában