Helyi közélet

2016.06.10. 14:22

A Belvárosi Ligetben is készülnek az Eb-re

Miskolc - Hagyományos, meccsnéző helyszín a Grizzly Pub attrakcióval, játékokkal.

Miskolc - Hagyományos, meccsnéző helyszín a Grizzly Pub attrakcióval, játékokkal.

A sportszerető közönség már nagyon várja a mérkőzéseket. Miskolcon, a Belvárosi Ligetben található Grizzly Pub – Borsodi sörsátor (volt Spaten) egy hagyományos, jó hangulatú meccs­néző helyszín, ahol több attrakcióval és játékokkal várják az érdeklődőket. Erről kérdeztük Sashalmi László szervezőt.

Sashalmi László: Mi is, mint mindenki, izgatottan várjuk a pénteki kezdést. A megszokott kivetítőinket megújítottuk, sőt egy komoly fejlesztést is végrehajtottunk. Beállítottunk egy nagy méretű LED-falat is, melyen nemcsak a meccseket tudjuk jó minőségben megmutatni, de élő képeket, saját tartalmakat, filmeket és egyéb szórakoztató anyagokat is meg tudunk jeleníteni, ami igen érdekessé fogja tenni a szórakoztatási lehetőségeinket, nemcsak az Eb alatt, hanem utána is. Persze a nagy LED-fal mellett készülünk egyéb különlegességekkel is. A Belvárosi Liget hivatalos Borsodi Szurkolói Sörpark lesz. A Borsodi készített egy mindenki számára elérhető mobilalkalmazást , mellyel akár sört is lehet nyerni. Ha vendégeink részt szeretnének venni a játékban, akkor letöltik telefonjukra, az ingyenes „Jössz 1 sörre?” alkalmazást, és beülnek a B-középbe a Miskolc Grizzlyben az applikáció segítségével! Így látják azt, hogy mennyien szurkolnak egy-egy csapatnak körülöttük, információt kaphatnak a meccsekről, és ráadásul rendszeresen nyerhetnek. Az applikáción keresztül a B-középbe bejelentkező játékosok között meccsnaponként sorsolnak ki sörkuponokat, melyeket a helyszínen be lehet váltani. Természetesen ebben a játékban csak a 18 éven felüliek vehetnek részt!

- Mivel töltik ki a szüneteket?

Sashalmi László: A szünetekben kvízjátékok lesznek, melyen a kisebb-nagyobb ajándéktárgyak mellett az Unió COOP által felajánlott ajándékcsomagokat is megnyerhetik.

- Mobiltelefon szinte mindenkinél van, és az OzoneFM rádió játékán is nyerhetnek…

Sashalmi László: Már csak azért se hagyják otthon a mobiljaikat, mert itt is szükség lesz rá! Ha becsekkolnak a Facebookon az Ozone Focisziget eseményoldalán, és szerencséjük van, naponta 3 barátjukkal együtt egy-egy korsó sörrel hűthetik le magukat, ha már elmúltak 18 évesek.

- Nagy a várakozás, de azért sokan nem szeretik a focit. Velük mi lesz?

Sashalmi László: Természetesen azokat is várjuk, akiket nem érdekel a foci. Ők a dartspályáinkon, csocsóban vagy billiárdban mérhetik össze ügyességüket, de többféle társasjátékunkból is választhatnak. Mindezeket térítésmentesen vehetik igénybe vendégeink! Persze marad hely arra is, ha csak beszélgetni szeretnének egy jó ital mellett, például az Ozone Fociszigeten. Itt találkozhatnak az OzoneFM helyi kereskedelmi rádió műsorvezetőivel, megízlelhetik italkülönlegességeinket, az Ozone capuccinót, az Ozone limonádét, vagy egy Ozone koktéllal is feldobhatják a mérkőzések hangulatát.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában