Helyi közélet

2016.05.28. 14:07

Ismét: Family Perfect Day Fesztivál Miskolcon

Miskolc - Különböző sportágakat próbálhatnak ki, részt vehetnek egészségügyi szűréseken.

Miskolc - Különböző sportágakat próbálhatnak ki, részt vehetnek egészségügyi szűréseken.

A III. Miskolc és térsége Fitness-, Egészség-, Szépség- és Divatfesztivál és II. DanceAréna Nemzetközi Táncverseny és Rekordkísérletek zajlanak szombaton 9-től 19 óráig a város lakóinak bevonásával. A Miskolci Egyetemi Körcsarnok és az Atlétikai Centrum pályájára lépnek a rendezvény sztár fitnessprezenterei: Rubint Réka, Sifi és a Kangoo Team, Czanik Balázs, Czégel Erika, Katus Attila, Zumba Borsod Twins, Szolláth Dorottya, Takács Dominika. Egész nap két színpadon fitnessedzések, versenyek és családi programok váltják egymást a fellépőkkel. Kiállítás és vásár a területen.

Az egész családnak

Szeretnél életmódot váltani, de nem tudod, hogy állj neki? Family Perfect Day az, amikor az egész család egészségével foglalkozunk. Közös edzés az ország legjobb fitness­edzőivel.

Különböző sportágakat próbálhatnak ki, részt vehetnek egészségügyi szűréseken, előadásokon, egészséges ételeket kóstolhatnak, és mindezt fesztiválhangulatban.

Egész nap két színpadon folyamatos programok, meglepetések várhatóak. Tombola­sorsolás, íjászat, ugrálóvár, interaktív gyermekműsor, sport- és táncegyesületek bemutatói és számos meglepetés vár mindenkit. Dance­aréna Nemzetközi Táncverseny és két rekordkísérlet a Rádió M közreműködésével, közös csoportos edzés eszközzel a XIXO ajándék teájával, melyet mindenki a rekord után el is fogyaszthat. Fotózási lehetőség Fitt Endivel, a fesztivál kabalafigurájával.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában