Helyi közélet

2016.05.10. 12:09

Interjú: Hősök

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Hősök oszlopos tagja Eckü volt, aki miskolci fellépésük után mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Hősök oszlopos tagja Eckü volt, aki miskolci fellépésük után mesélt az olvasóknak.

Béres Szabi: Milyen volt az idei MEN?

Hősök (Eckü): Köszi a kérdést Szabi, nagyon rendben volt az idei fesztivál. Előttünk a Soulclaps zenélt, akik budapestiek, és nagyon kellemes kis hiphop-ot játszanak. Nekünk picit igaz korai volt a kezdésünk, ennek ellenére, ha lassabban is de összeállt a sátor és ismét nem okozott csalódást a lelkes és nagyon energikus borsodi közönség. Jó volt látni, hogy az új zenénket (Lepörög a film) már énekelgették az emberek.

Béres Szabi: Az elmúlt hónapok, hogyan teltek?

Hősök (Eckü): Csináltunk egy videoklipet a jégkorong vb-n résztvevő magyar csapatnak. A projekt neve az, hogy "A" Csoport, a dal címe pedig Gyerünk gyerekek, ami tehát egy induló a magyar, A csoportos jégkorong válogatottnak. Többek között Kovács Krisztián Fish! énekes-gitáros szerepel benne, aki a zenét és a szöveget is írta a Hősökkel karöltve, de látható Téglás Zoltán Ignite-énekes, Papp Szabolcs Supernem-énekes-basszusgitáros, és Kocsis Máté, aki a Wellhelloban dobol. Egy jó kezdeményezés volt, amelyhez örömmel csatlakoztunk. Emellett már láthatóak a "Lepörög a film" és a "Menj tovább" c. dalainkhoz elkészített klipek, melyek a 15/1-es EP-n voltak rajta. Júniusban pedig érkezik egy teljesen új zene és hozzá videó, ami picikét talán másabb lesz mint az eddigi Hősök...

Béres Szabi: Tervek?

Hősök (Eckü): Folyamatosan stúdiózunk, így rengeteg dal készül egyszerre. Idén egy albumot is szeretnénk összerakni, aminek év vége felé van reális esélye a megjelenésre. Szeptemberben egy Rock zenekarral akarunk egy zenét elkészíteni és Pixával is lesz úgy néz ki közös munka, ezenkívül Wellhello koncertre is megyünk, szóval megy a pörgés több vonalon.

Béres Szabi: Köszönöm Dani, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában