Helyi közélet

2016.05.12. 15:12

Együtt ügyeskedtek a diák kerékpárosok

Miskolc - A biztonságos közlekedés terjesztése a fő célja a XXIV. Kerékpáros Iskola Kupának.

Miskolc - A biztonságos közlekedés terjesztése a fő célja a XXIV. Kerékpáros Iskola Kupának.

Az Országos Rend­őr-főkapitányság Országos Balesetmegelőző Bizottság megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőző Bizottság szervezésében kedden kezdődött meg és máig tart Miskolcon a XXIV. Kerékpáros Iskola Kupa országos döntője.

Baleset-megelőzés

A szervezőktől megtudtuk, hogy a verseny célja az általános iskolás tanulók iskolai és azon kívüli keretekben történő közlekedésbiztonsági, baleset-megelőzési ismeretek és jártasságok oktatásának és nevelésének módszertani segítése és az elsajátított ismeretek felmérése.

Elméletben és gyakorlatban

A XXIV. Kerékpáros Iskola Kupa keretében kedden a Bástya Hotelben elméletben csaptak össze az ország minden tájáról érkezett versenyzők. Tegnap gyakorlati versenyekkel folytatódott a kupa a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei kormányhivatal Kassai utcai KRESZ-parkjában. Az ünnepélyes eredményhirdetés ma 10 órakor a miskolctapolcai Avalon Parkban lesz.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában