Helyi közélet

2016.04.21. 09:39

Interjú: Mateo & Spirit

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Nagy Máté és András Bolyán, vagyis a Mateo & Spirit dj páros tagjai voltak, akik sok érdekességet megosztottak az olvasókkal.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Nagy Máté és András Bolyán, vagyis a Mateo & Spirit dj páros tagjai voltak, akik sok érdekességet megosztottak az olvasókkal.

Béres Szabi: Hogy éreztétek magatokat az első miskolci fellépéseteken?

Mateo & Spirit: Remekül éreztük magunkat Miskolcon és a Helynekem is olyan club, ahol élmény volt játszani a lelkes és nagyon energikus közönségnek. Várjuk a következő találkozást.

Béres Szabi: Mióta létezik a Mateo & Spirit formáció?

Mateo & Spirit: (Mateo): Egy 2007-es szilveszteri eseményen történt a dolog, amint mindketten egy másik emberrel zenéltünk volna, de egyéb okokból kifolyólag egyikünk párja sem tudta vállalni a bulit, így teljes véletlen folytán kerültünk össze és zenéltük le közösen azt az időt, amit kaptunk. Később megbeszéltük, hogy ezt folytatni kellene, aminek lassan már tíz éve...

Béres Szabi: Hogyan telt eddig az évetek?

Mateo & Spirit: Az idei első fellépésünk Hamburgban zajlott egy remek party keretén belül, ami kiváló évindító volt számunkra, mióta pedig leszerződtünk egy német ügynökséggel, egyre több külföldi megkeresés érkezik, így szépen tudjuk építeni a kinti dolgainkat is. Nemrég Belgiumban (Antwerpen) volt egy buli, ahol szintén remek közeg és atmoszféra fogadott bennünket. Egy külföldi fellépésen azt adhatjuk zenében, amik 100%-ban mi vagyunk, itthon azért néha (még) belefutunk olyan történetbe,amikor mondjuk "EDM"-et kérnek tőlünk egy buliban.

Béres Szabi: Zenei fronton újdonság?

Mateo & Spirit: Folyamatosan stúdiózunk, így a megjelenések is érkeznek. Legtöbb zenénk a "Dark Face Recordings" gondozásában lát napvilágot, amit talán senkinek nem kell bemutatni a környéken, hiszen a tiszaújvárosi Szabó "Gaga" Gábor barátunk kiadója az, ahová a legtöbb zenénket küldjük. De a Beatporton is szép sikereket érnek el a dalaink, ami többek között a külföldi fellépéssel kapcsolatban is fontos szempont.

Béres Szabi: Tervek?

Mateo & Spirit: Nagyon várjuk a nyarat és vele együtt a fesztiválszezont, hiszen mindhárom nagy hazai fesztiválon láthatóak és hallhatóak leszünk. Ezenkívül Berlinben a Magdalena clubban is van már lekötött bulink és Európa számos országában meg leszünk találhatóak. Bővebb infó pedig a Facebook oldalunkon mindig aktuálisan elérhető.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést srácok, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában