Helyi közélet

2016.04.01. 11:55

Az idén hosszabb ideig kell várni a strandnyitásra a Selyemréten

Miskolc - Miért kellett – pont a jó időben – majdnem három hétre bezárni a Selyemréti Strandot?

Miskolc - Miért kellett – pont a jó időben – majdnem három hétre bezárni a Selyemréti Strandot?

Ezt kérdezte olvasónk, aki rendszeresen jár úszni a selyemrétibe. Azt is elmondta, sátorbontás idején mindig bezárják a fürdőt, de nem ilyen sok időre, általában csak egy hétre. Ezért volt neki gyanús, hogy az idén több időt fordítanak karbantartásra. Miért van erre szükség? – kérdeztük az illetékeseket.

Megelőző jellegű javítások

„A Selyemréti Strandfürdő sátorbontási és karbantartási munkálatok miatt március 29-től április 13-ig zárva tart” – mondta Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója. Hozzátette: ezen időszak alatt az úszómedence felett lévő sátor elbontása mellett idén is végeznek karbantartási, felújítási munkákat, így többek között a medencék karbantartási, takarítási munkáit, a hőcserélők vízkőtelenítését, valamint a szaunahelyiségek felújítását.

„A megszokott 7–12 napos leállás idén 16 napos, hiszen a szokásos karbantartás mellett megelőző jellegű javításokat is végeznek, így betápláló vezetéket és vízórát cserélnek, és felújítják a szűrt víz átkötő vezetékét is” – sorolta a kommunikációs igazgató.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában