Helyi közélet

2016.03.29. 10:38

Kiállítás: „Tiszaújváros fotós szemmel…”

Tiszaújváros - Nyolc tiszaújvárosi fotós fényképfelvételeiből nyílik kiállítás kedden a Derkovits Kulturális Központban.

Tiszaújváros - Nyolc tiszaújvárosi fotós fényképfelvételeiből nyílik kiállítás kedden a Derkovits Kulturális Központban.

A felkért nyolc fotós – köztük az elsősorban sporttémájú képeiről ismert Fróna Judit – feladata az volt, hogy a Derkovits Kulturális Központ „Tiszaújváros fotós szemmel” című kiállítására fényképeket küldjön be, olyanokat, amelyekkel leginkább ábrázolni tudja, hogy ő milyennek is képzeli el a jubileumát idén ünneplő várost.

Így néz ki a város a hírneves víztoronyból

Mint ismert, Tiszaújváros idén 50 éves és a jeles évforduló alkalmából nagyszabású ünnepségsorozatot rendez az önkormányzat a kulturális központ segítségével. A kedden délután 5 órakor a Derkovitsban megnyíló fotókiállítás szerves része az ünnepségnek.

Sport és más

Fróna Judit érdeklődésünkre elmondta, hogy ő csak egy kicsiny fogaskereke annak a nagy gépezetnek, amelyet a városban hosszú évtizedek óta nyitott szemmel és élesre állított fényképezőgéppel járó jeles emberek alkotnak. Nagyon örül, hogy részese lehet ennek a kiállításnak. Anyagából természetesen nem hiányozhatnak a sportfotók, de másfélét is küldött be.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában