Helyi közélet

2016.03.08. 09:45

Jó célra szívesen adták

Miskolc - Felhívásunk csupán egyszer jelent meg, mégis többen segítettek.

Miskolc - Felhívásunk csupán egyszer jelent meg, mégis többen segítettek.

Többször is hírt adtunk: megújult a Semmelweis Kórház Pszichiátriai Osztálya. Később a fülünkbe jutott, hogy a munkálatok során eltűntek, illetve megsérültek a pszichiátriai betegek foglalkoztatását segítő eszközök.

Nem hiába…

Örömmel jelentjük: nem hiába kértük olvasóink segítségét, hiszen az elmúlt hetekben többen is hoztak szerkesztőségünkbe, illetve az osztályra textileket, fonalakat. Az Artness Művészellátótól többek között kartont, ollókat, festékeket, filctollakat kaptunk. A kórház kerítésén belül működő Borsod Mentő Kft. ügyvezető igazgatója, Tóth István 50 ezer forintot ajánlott fel. Tudomást szerezve erről, a központi irányítást végző tíz kollégája további 20 ezer forintot adott össze.

Segítsünk együtt!

További adományaikat szeretettel fogadjuk szerkesztőségünk portáján (Miskolc, Zsolcai kapu 3.), valamint átadható a pszichiátriai osztályon Varga Andrási Gábor foglalkoztató terapeutának.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában