Helyi közélet

2016.03.01. 14:49

Interjú: Voksán Virág

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a mindig szexi lemezlovas Voksán Virág volt, aki mesélt az elmúlt hónapokról és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a mindig szexi lemezlovas Voksán Virág volt, aki mesélt az elmúlt hónapokról és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Szabi: Hogyan teltek az utóbbi hónapok Virág?

Voksán Virág: A tavalyi évem első felét (Miami) Amerikában töltöttem, ahol többek között zenéltem (is) és a "Winter Music Conference-en" ami egy szakmai világtalálkozó is részt vettem. Az év második felében pedig a legtöbb időmet itthoni fellépéseim töltötték ki, de közben volt szerencsém kihúzni a bakancslistámról Japánt, mint fellépési helyszínt. Egyébként a Japán partyarcok nagyon rajongó típusúak, szeretnek bálványozni, ami számomra egy nagyon meglepő tulajdonság volt.

Szabi: Zenei vonalon várható újdonság?

Voksán Virág: Zenei fronton ami friss, hogy elkészült egy közös dalunk DRAWEN-el, ami a "Happiness" címet kapta, stílusában pedig Edm-es vonalat kell elképzelni, hozzám közelálló dallamvilággal, amit hamarosan meg is osztok majd a közösségi oldalaimon. Klipben nem annyira gondolkodunk, hiszen a mai világban már nem elsődleges, hogy egy dalhoz videó is készüljön.

Szabi: Idei Tervek?

Voksán Virág: Amíg tavaly az év első felét Amerikában töltöttem, addig most itthon szeretnék jobban jelen lenni, hiszen a legutóbbi fesztiválszezont is kihagytam az út miatt, szóval idén leginkább a szabadtéri megmozdulások, fesztiválok viszik majd a prímet melyek között Szlovákia is megtalálható lesz. 2016-ban persze van még tervben stúdiózás, így az sem kizárt, hogy érkezik (még) Voksán Virág dal, de ameddig nincs kiforrva a dolog, nem szeretnék többet elárulni róla... Ami még újdonság velem kapcsolatban, hogy arca lettem itthon egy új divatmárkának,szóval hobby szinten a modellkedés is megmaradt az életemben, persze szigorúan a dj karrierem mögött.

Szabi: Köszönöm Virág, további sikereket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában