Helyi közélet

2016.03.03. 15:57

Interjú: Herrer Sára (Mary PopKids)

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Herrer Sára színésznő/énekesnő volt, aki a Mary PopKids zenekar oszlopos tagjaként sok érdekességet mesélt a miskolci olvasók számára.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Herrer Sára színésznő/énekesnő volt, aki a Mary PopKids zenekar oszlopos tagjaként sok érdekességet mesélt a miskolci olvasók számára.

Szabi: Milyen volt ismét Miskolcon játszani?

Herrer Sára - Mary PopKids: Jártunk már máskor is a Helynekemben, így tudtuk, hogy egy nagyon szép clubba jövünk ismét fellépni, ahol mindig nagyon nyitott, energikus a közönség és csodaszép backstage. A kocsonyás bulink pedig azért volt feledhetetlen, mert csodaszép fényekben pompázott a város és a hideg ellenére is több ezer ember kijött meghallgatni a koncerteket.

Szabi: Mivel telt az elmúlt fél év, a Mary PopKids háza táján?

Herrer Sára - Mary PopKids: Egy erős nyári fesztiválszezon után, az ősz koncertezés szempontjából viszonylag pihenősebben telt, ugyanakkor több belső munkálat zajlott a zenekarban. Januárban volt egy nagyszabású szülinapi koncertünk az A38 hajón, előtte pedig lecuccoltunk a Balatonra sessiont tartani, ahová nem először mentünk, hiszen rendszeresen töltünk el lent napokat. Ilyenkor általában levisszük az egész próbatermet és a házi stúdiót, a fiúk pedig rendszerint kreatívkodnak. :) Érezzük már, hogy kellenek az új dalok és bennünk is van a bizsergés, szóval az új nagylemez munkálatai folyamatban vannak.

Szabi: Lehet-e tudnunk többet a leendő lemezről?

Herrer Sára - Mary PopKids: Pontos dátumot nem annyira merünk mondani, hiszen az első lemezünk kereken három évig húzódott.:) Most viszont nincs ennyi időnk arra,hogy elkészüljünk, szóval tavaszra akár be is fejeződhetnek a munkálatok és nyáron már kint is lehet az új anyag. Hogy így lesz vagy sem az majd kiderül, az viszont biztos, hogy az új dalok nyáron már szerepelni fognak a fesztiválműsorban.

Szabi: Hogyan jött a Galaktikus turné?

Herrer Sára - Mary PopKids: Egy tíz állomásos turnéról beszélünk, melynek Miskolc a második állomása, az utolsóra pedig tavasszal kerül sor a Budapest Parkban. A turnét, ahogyan Miskolcon is Bogi kezdi azután pedig eldöntjük, hogy a Biebers vagy mi folytassuk. Az első helyszín és a miskolci buli is nagyon hangulatos volt, ezt szeretnénk mindenhol átadni a közönségnek.

Szabi: Tervek?

Herrer Sára - Mary PopKids: A központi téma természetesen az új album és annak munkálatai. Mindenki hozzáteszi a maga elképzeléseit a munkához, amit aztán egybegyúrunk és ez így van rendjén. Az új dalok mindenképpen markánsabbak, karakteresebbek lesznek. Már nagyon várjuk, hogy tudjuk őket játszani a közönségünknek.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket a csapatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában