Helyi közélet

2016.03.04. 20:32

Hatvanezer az ózdi CT-re

Ózd - Az ózdi polgármester az autója eladásából ajánlott fel, a Rombauer Alapítvány pedig jótékonysági koncertet szervez.

Ózd - Az ózdi polgármester az autója eladásából ajánlott fel, a Rombauer Alapítvány pedig jótékonysági koncertet szervez.

Az elmúlt hetekben egy internetes árverés útján értékesítette Janiczak Dávid azt az autóját, amiért a politikai ellenfelei támadták. A 21 éves Fiat Barchettát egy budapesti fiatalember vásárolta meg. Az ózdi polgármester ígéretéhez híven az alapvételárból ötvenezer forintot, valamint a licitből befolyt további tízezer forintot felajánlott az ózdi Almási Balogh Pál Kórház CT-beszerzésére. Az átutalásról szóló bizonylatot Janiczak Dávid már át is adta dr. Bélteczki Jánosnak, az egészségügyi intézmény igazgatójának.

A CT egyébként közös ügy lett a városban, hiszen a Rombauer Alapítvány ugyanebben az ügyben jótékonysági koncertet szervez. Március 4-én pénteken 18 órától az Ózdi Művelődési Intézmények színháztermében Vadkerti Imre, a Kormorán együttes énekese, valamint Sipos Dávid és Zsapka Attila lép fel. A koncertre a belépést ingyenes, de támogatói jegyek 2500 forintos áron vásárolhatók.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában