Helyi közélet

2016.03.31. 15:33

DiningCity: ezúttal miskolci résztvevővel

Miskolc - Tizedjére rendezték meg a DiningCity Étterem Hetet.

Miskolc - Tizedjére rendezték meg a DiningCity Étterem Hetet.

A DiningCity.com a világ egyik legnagyobb étteremajánló weboldala, Amszterdamtól Pekingig számos nagyvárosban, köztük Budapesten is jelen vannak, bemutatva világszerte több mint 10 000 éttermet.

A hetet most március 21–27. között rendezték, amelyen a Miskolci Drót bisztró első alkalommal vett részt. A hét lényege hasonló a torkos csütörtökéhez, azaz egy bizonyos időtartamban kedvezményeket nyújtanak a csatlakozó éttermek. A Drót háromfogásos menüt kínált háromezer-háromszáz forintos fix áron, mellé Kovács Antal Borajánlójából, a három fogás mellé háromféle bort is választhattak, szintén fix ezerkilenszázkilencvenkilenc forintért.

Az étlap összeállításánál arra törekedtek, hogy bemutassák a vendégeknek a borsodi régió ételeit. A rakacai füstölt húsleves töltelékkel, kis lábasbantól a tardi kaszás húsig. A DiningCity oldalára bejegyzéseket lehetett küldeni. A premiert bevállaló étteremről szólva azt emelték ki, hogy helyi étkekkel találkozhattak, illetve, hogy bár bisztró nevet visel a Drót, az ételkínálat mégis tradicionálisnak mondható, ízeiben és adagméreteiben is. Az élő zongoraszót pedig egy olyan plusznak tartották, ami manapság ritkaság, de a Drótban péntekenként mindig hallható.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában