Helyi közélet

2016.03.23. 21:35

A tavasz a jótékonysági bálok időszaka Tarcalon

Tarcal - Március közepén a Harlequin TSE tavaszváró, tavaszköszöntő jótékonysági báljára már jó előre elfogytak a belépőjegyek.

Tarcal - Március közepén a Harlequin TSE tavaszváró, tavaszköszöntő jótékonysági báljára már jó előre elfogytak a belépőjegyek.

Az est díszvendégei voltak Török Dezső, a B.-A.-Z. megyei közgyűlés elnöke és családja, dr. Kovács János főjegyző és családja, Negrutz Ágoston elnöki főtanácsadó és családja, Cseh Zoltán, a COLAS Északkő Bányászati Zrt. területi igazgatója.

A szépszámú megjelent vendéget Butta László polgármester és Tóth Tamás, az egyesület elnöke köszöntötte. Ezt követően a táncosoké volt a parketta! Új ruhában, részben új koreográfiákat mutattak be a fiatalok. Repertoáron szerepelt disco- és latin koreográfiák, hip-hop táncok.

A finom vacsorát követően virradatig ropták a táncot a jótékonykodó vendégek. A több mint száz, adományokból összegyűlt ajándékokat éjfél előtt s után sorsolták, mely alkalom volt a szusszanásra is.

A belépőjegyekből és adományokból összegyűlt pénzt a megelőlegezett új ruhák finanszírozására, utaztatásra és a versenyek nevezési díjára fordítják a szervezők.

ÉM-DA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában