Helyi közélet

2016.02.03. 19:31

Megjutalmazták az ózdi fotósokat

Ózd - Oklevéllel és ajándékcsomaggal ismerte el nyolc ózdi fotós munkáját Janiczak Dávid.

Ózd - Oklevéllel és ajándékcsomaggal ismerte el nyolc ózdi fotós munkáját Janiczak Dávid.

Az ózdi polgármester szerint ugyanis a városimázs szempontjából kiemelkedő jelentőséggel bír az általuk végzett tevékenység, képeiket sokszor az első kérésre, ellenszolgáltatás nélkül ajánlották fel Ózdot népszerűsítő kiadványokhoz.

A megjutalmazott fotósok között vannak, akik már évtizedek óta fényképezik a város szépségeit, és olyanok is, akik a közelmúltban fogtak kamerát a kezükbe. Közös azonban bennük a munka iránti elhivatottság. Emléklapot vehetett át Antal Norbert, Dulai Lajos, Fodor Tamás, Herceg Ákos, Jancsurák Gábor, Kerékgyártó Mihály, Palotai István és Varga István is.

Sátoraljaújhely - „Én vagyok a kedvenc állatom” címmel jelent meg Dolák-Saly Róbert legújabb kötete. Az Igor Lazin által gazdagon illusztrált verseskönyvben a szerző a kutyák és macskák hangján mesél a háziállatok életéről. Az elmúlt év őszén kiadott könyvet a szerző Sátoraljaújhelyen is bemutatta egy zenével és humorral tűzdelt közönségtalálkozó keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában