Helyi közélet

2016.01.02. 12:10

Van már konditermük is a tónál

Miskolc - Egyre szebb látványt nyújt a diósgyőri kajakosok és kenusok vízibázisa.

Miskolc - Egyre szebb látványt nyújt a diósgyőri kajakosok és kenusok vízibázisa.

A Miskolc határában lévő Csorba-tavi bázisán a hagyományoknak megfelelően december 31-én délelőtt tartotta évzáróját a Diósgyőri Kajak-Kenu SC.

Az alkalomhoz illő, jó hangulatú eseményen jelen voltak az egyesület tisztségviselői, edzői, egykori és mai versenyzői, továbbá utóbbiak hozzátartozói, valamint a sportág barátai.

Valamennyien visszaemlékeztek a tavalyi esztendő sikereire, örömeire és nehézségeire, majd következett az elmaradhatatlan közös ebéd és a 2016-os, a leendő diadalokra való koccintás.

Hamarosan avatják

Ezt követően Slisz Béla, a DKKSC elnöke vállalkozott „idegenvezetésre” és mutatta be a résztvevőknek a hamarosan átadásra kerülő kondicionálótermüket, amely több millió forintba került. Az anyagiakat az országos szövetség sportágfejlesztési keretéből, támogatóik hozzájárulásából és saját erőből teremtették elő.

Már csak az utómunkálatok vannak hátra, így a szezon kezdetétől minden igényt kielégítő erőgyűjtő helységgel gazdagodnak. A klub első embere további, nagyívű terveikről is beszámolt.

Idei infrastrukturális céljuk többek között az, hogy fejlesszék hajóállományukat, csinosítsák telepüket és takaros gondnoki lakást alakítsanak ki a megye egyik legszebb fekvésű vízisport-­bázisán.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában