Helyi közélet

2016.01.07. 10:24

Lengyel ezüst érdemkeresztet kapott Tamás Barnabás

Putnok - A lengyel köztársasági elnök döntése értelmében a Lengyel Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével tüntette ki Tamás Barnabást, Putnok polgármesterét, valamint Szabó Károlyné Stanislawát a Roman Kowalski nagykövet a lengyel–magyar kapcsolatok fejlesztéséért tett érdemeikért.

Putnok - A lengyel köztársasági elnök döntése értelmében a Lengyel Köztársaság Ezüst Érdemkeresztjével tüntette ki Tamás Barnabást, Putnok polgármesterét, valamint Szabó Károlyné Stanislawát a Roman Kowalski nagykövet a lengyel–magyar kapcsolatok fejlesztéséért tett érdemeikért. A kitüntetéseket a december 16-i ünnepi testületi ülésen adták át a városháza dísztermében. Az eseményen részt vett a lengyel partnertelepülés, Nowy Zmigrod delegációja is.

A két város 2002-ben vette fel egymással a kapcsolatot. – „Az ilyen kapcsolatok építése napjainkban különösen értékes” – hangoztatta a nagykövet.

Az eltelt 13 év alatt több kölcsönös látogatást is jegyeznek a partnerek.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában