Helyi közélet

2016.01.16. 16:30

Interjú: Horváth Tamás

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a fiatal énekes Horváth Tamás volt, aki mesélt a múltról és jövőbeli terveikről is a hallgatóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a fiatal énekes Horváth Tamás volt, aki mesélt a múltról és jövőbeli terveikről is a hallgatóknak.

Szabi: Nem először jártok Raullal Miskolcon a Rockwell klubban, milyenek az eddigi tapasztalatok?

Horváth Tamás: Ha jól számolom ez volt a harmadik bulink a miskolci Rockwellben, ahol mindig nagyon lelkes, nyitott és energikus közönség fogad bennünket. Szeretünk itt fellépni és ez a mostani januári péntek este sem volt csalódás. Büszkék vagyunk az itteni közönségre, megtisztelő volt ismét teltház előtt nekik zenélni. Köszönjük!

Szabi: Picit visszatekerve az idő kerekét, milyen volt 2015?

Horváth Tamás: 2015 minden szinten kiemelkedő volt, fantasztikus évet zártunk sok sok fellépéssel a hátunk mögött. A cél pedig az, hogy idén tartsuk a szintet, de ahogy körvonalazódik az évünk, már most kijelenthetjük bőven túlszárnyaljuk majd a tavalyit minden fronton és a célunk is ez persze.

Szabi: Zenei fronton újdonság?

Horváth Tamás: Februárban készül Raul egy új dallal, "Miért Pont Ő" címmel, ami teljesen szoló dal lesz amit már nagyon várunk. A közös produkció pedig tavasz végèn, nyár elején lehet aktuális. A fellépések mellett folyamatosan írjuk a dalokat és stúdiózunk szóval, ha időben leosztanánk a dolgokat, öt évre előre tudhatnánk, hogy mikor mit adjunk ki. :) Klip fronton szintén várható újdonság, viszont a legutóbbi "NÁLÁNÁ É" c. zenénk után feladatuk magunknak rendesen a leckét, hisz egy egyszerű vidám dallal készültünk és akkora sikere lett a nótának, amire nagyon mi sem számítottunk. Három hét alatt két milliós nézettséget értünk el, ami úgy gondolom magáért beszél.

Szabi: Tervek?

Horváth Tamás: Azon kívül, hogy elég komoly slágerekkel készülünk, az idei évben valamivel kevesebb dal fog megjelenni mint tavaly. Idén sok energiát szeretnénk arra fektetni,hogy egy nagylemezben kezdjünk gondolkodni. Több információt viszont nem akarok erről még elárulni...:) Tervben van egy decemberi amerikai túra is, ami főleg pihenésről,és munkáról is fog szólni. Addig viszont minden hetvégén az ország valamelyik szegletében megtalálhatóak leszünk,igy remélhetőleg sok

mindenkivel találkozunk.

Szabi: Köszönöm a beszélgetést,további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában