Helyi közélet

2016.01.19. 13:22

Azonnali hatállyal oszlassa fel magát az Országos Roma Önkormányzat!

Miskolc - Lakatos Attila, borsodi cigányvajda, Barna Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Roma Önkormányzat elnöke és Váradi Gábor, a miskolci Roma Önkormányzat elnöke közös nyilatkozatukat juttatták el szerkesztőségünkhöz, melyben arra szólítják fel az Országos Roma Önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal oszlassa fel magát.

Miskolc - Lakatos Attila, borsodi cigányvajda, Barna Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Roma Önkormányzat elnöke és Váradi Gábor, a miskolci Roma Önkormányzat elnöke közös nyilatkozatukat juttatták el szerkesztőségünkhöz, melyben arra szólítják fel az Országos Roma Önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal oszlassa fel magát. Felszólítjuk az Országos Roma Önkormányzatot, hogy azonnali hatállyal oszlassa fel magát! Az Önkormányzatot kísérő folyamatos botrányok akadályozzák a szervezet normális működését. A kialakult helyzetben képtelen ellátni a cigányság képviseletét, lejáratja az általa képviselni kívánt embereket, akadályozza a cigányság részére elérhető felzárkóztatási programok elindítását.

Kérjük az Önkormányzat képviselőit, hogy egyéni érdekeiket feladva, vélt vagy valós sérelmeiket elfelejtve hozzák meg ezt a döntést a cigányság érdekében!

- Lakatos Attila, borsodi cigányvajda; Barna Attila, a B-A-Z Megyei Roma Önkormányzat elnöke, Váradi Gábor, Miskolc Város Roma Önkormányzatának elnöke -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában