Helyi közélet

2016.01.22. 08:14

Az utcán verték meg nevelőjüket az intézeti fiúk Miskolcon

Miskolc - Az egyik fiú tarkón vágta a pedagógust, majd a földre eső férfit tovább ütlegelték.

Miskolc - Az egyik fiú tarkón vágta a pedagógust, majd a földre eső férfit tovább ütlegelték.

Két 17 éves nevelt fiú verekedett össze majd egy éve Miskolcon, az egyik gyermekvédelmi intézmény előtt. Egyikőjüknél egy méteres vascső is volt. A verekedésre az egyik nevelő kiment az utcára, hogy szétválassza a verekedőket és bekísérje őket az épületbe. A vascsöves fiú "fegyverét" ledobta a földre és önként bement az épületbe. A nevelő egy másik kint tartózkodó fiút karjánál fogva az épület felé kísérte, amikor a korábbi verekedésben részt vevő fiú mögéje lépett és tarkón ütötte a felnőttet. Az ütéstől a férfi a földre rogyott, mindketten ütni kezdték és rugdosni akarták. A további verést egy odaérkező nevelő próbálta megkadályozni, azonban a fiúk ököllel tovább verték a földön fekvő. A bűncselekménynek végül a helyszínre érkező rendőrök vetettek véget.


Videó: RTL Klub


Közérdekű munka lehet a büntetés

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség a nevelőt bántalmazó két fiúval szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt, a korábbi verekedésben vascsővel részt vevő fiúval szemben felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat és mindhárom vádlott tekintetében közérdekű munka büntetés kiszabására tett indítványt a bíróságnak.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában