Helyi közélet

2015.12.07. 10:11

Mikulás-napi édességtolvaj Barcikán

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. december 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. december 6-án két személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság F. András 51 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 10 óra körüli időben az egyik kazincbarcikai áruházban különböző édességek eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet eladói, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi rendőrök további egy személlyel szemben garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fenti eseten túlmenően az ózdi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában