Helyi közélet

2015.12.06. 12:25

Meghosszabbított határidő

Borsod-Abaúj-Zemplén - Gyümölcsültetvények korának igazolását kérhetik az agrár-környezetgazdálkodási támogatást igénylők.

Borsod-Abaúj-Zemplén - Gyümölcsültetvények korának igazolását kérhetik az agrár-környezetgazdálkodási támogatást igénylők.

A Vidékfejlesztési Program keretében, a 2014–2020 közötti fejlesztési időszakra vonatkozóan, az elsők között jelent meg az agrár-környezetgazdálkodási támogatás kifizetési felhívása.

Ez alapján – a horizontális ültetvény tematikus előírás csoportban szereplő gyümölcsültetvények tekintetében – a Kormányhivatal Földművelésügyi és Erdőgazdálkodási Főosztálya jogosult igazolni azt, hogy az ültetvény életkora, a támogatási kérelem benyújtásának évében, nem több húsz évnél.

A támogatást igénylők a pályázati felhívás 12. számú melléklete szerinti formában igényelhetik a fenti jogosultságot igazoló hatósági bizonyítványt, amely adminisztratív, illetve szükség esetén, helyszíni ellenőrzés elvégzését követően kerülhet kiállításra.

A nagyszámú érdeklődés és a pályázati felhívás előírásainak változása következtében a Miniszterelnökség 2015. december 31-ig meghosszabbította a kérelem benyújtásának határidejét.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában