Helyi közélet

2015.12.17. 17:54

Bűnmegelőzési Szabadegyetem

Miskolc - Prof. dr. Torma András rektor és dr. Vereckei Csaba dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nevében adták át szerda délután a Bűnmegelőzési Szabadegyetem végzős hallgatóinak a kiérdemelt „diplomát”.

Miskolc - Prof. dr. Torma András rektor és dr. Vereckei Csaba dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nevében adták át szerda délután a Bűnmegelőzési Szabadegyetem végzős hallgatóinak a kiérdemelt „diplomát”. A Miskolci Egyetem Felnőttképzési Regionális Központja, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Alapítvány közös szervezésében indult el október közepén a Bűnmegelőzési Szabadegyetem előadássorozata, Bűnmegelőzés a XXI. században – a modern technika és az ember címmel.

A hallgatók „jutalma” a részvételt igazoló certifikáció. Az okmányt azok vehették át, akik a szabadegyetemen legalább három alkalommal megjelentek és a záró tesztlapot sikeresen kitöltötték.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában