Helyi közélet

2015.12.22. 11:48

Brutális baleset Miskolcon: átszúrta a kislány arcát a faág

Miskolc - Egy hétköznapi biciklizés közben szinte felnyársalta a kislányt a belógó faág Miskolcon, a család be akarja perelni a városüzemeltetést - adta hírül a Blikk.

Miskolc - Egy hétköznapi biciklizés közben szinte felnyársalta a kislányt a belógó faág Miskolcon, a család be akarja perelni a városüzemeltetést - adta hírül a Blikk.

– A lányom egyik kis barátjával a házunk melletti parkolóban biciklizett, ahol nincs autóforgalom. Az egyik pillanatban még hallottam a hangjukat, a következőben már halálsápadtan jött oda hozzánk a kisfiú, s azt hebegte, azonnal menjünk, mert baj van – idézte fel élete legborzalmasabb pillanatait Rita, a kislány édesanyja, aki azonnal elsírta magát, amikor meglátta gyermekét az arcába fúródott ággal.

-  A kiérkező mentők nem tudtak segíteni, azt mondták, azonnali műtétre van szükség - nyilatkozta a Blikknek a kislány édesanyja.

A lelki seb begyógyíthatatlan

Az operációt követően még nem lehetett látni, hogy a kislány bal szeme és szemgödre elmozdult, lejjebb csúszott.

– Valószínűleg plasztikai beavatkozásokra lesz még szükség, de ami talán soha nem fog behegedni, az a lelki seb, amit ez az egész okozott. Nemrégiben még az iskolában is mesélt a lányom erről a halálközeli élményről – folytatta az édesanya, aki úgy döntött, hogy bepereli a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-t.

Teszi ezt azért, mert az úttestre belógó faágak, amelyeket a városüzemeltetésért felelős cégnek kellett volna levágnia, akár meg is ölhették volna a lányát - írja a blikk.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában