Helyi közélet

2015.11.07. 15:03

Új természettudományos laboratórium Ózdon

Ózd - Átadták Ózdon a József Attila Gimnázium új, természettudományos laboratóriumát, a közel háromszáz millió forintos fejlesztésre egy pályázat adott lehetőséget.

Ózd - Átadták Ózdon a József Attila Gimnázium új, természettudományos laboratóriumát, a közel háromszáz millió forintos fejlesztésre egy pályázat adott lehetőséget. A jövőben így nemcsak a gimnazisták, hanem a térség számos általános iskolás diákja számára is új lehetőségek nyílnak meg. A megvalósítás lépéseiről és a szakmai munkáról Tuza Ottó igazgató és a gimnázium két pedagógusa beszélt a megnyitón. Az ünnepélyes átadást követően Hartlein Károly, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tanszéki mérnöke mutatott be kísérleteket. A korszerű laboratóriumban már az elmúlt hetekben is számos foglalkozást tartottak. Itt viszont nemcsak a gimnázium diákjai tanulhatnak majd: a város és a térség tizenöt általános iskolájának tanulói és szaktanárai is kihasználhatják az abban rejlő lehetőségeket.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában