Helyi közélet

2015.11.18. 12:52

Kalandorkodás Seres László festőművésszel

Miskolc - Tárlatjáték – India mesél címmel szerveznek kalandorkodást Seres László festőművész képei között november 21-én, szombaton 14-tól 19 óráig a Feledy-házban (Miskolc, Deák tér 3.).

Miskolc - Tárlatjáték – India mesél címmel szerveznek kalandorkodást Seres László festőművész képei között november 21-én, szombaton 14-tól 19 óráig a Feledy-házban (Miskolc, Deák tér 3.). A Herman Ottó Múzeum és a Múzsák Kertje Alapítvány közös rendezvényén a Miskolc-Új-Delhi-Bombay-Miami tengely kerül a középpontba: ezek a települések fontosak Seres László életében. Az alkotó most újra Miskolcon mutatja be műveit – életútjának állomásaiból ad ízelítőt a tárlatjáték. Lesz iniai mesekuckó, alkotóműhely hennával és sok elefánttal, Beszélgetés Seres Lászlóval, Pincevirág-szentély, irodalmi sarok keleti hangzásokkal, Vihula Mihajlo gitárjátékával. A programon a részvétel mindenki számára ingyenes, a készített alkotások hazavihetők.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában