Helyi közélet

2015.11.16. 15:44

Interjú: Tomy Montana

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Tomy Montana volt, aki többek között mesélt új zenéjéről is a miskolci olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Tomy Montana volt, aki többek között mesélt új zenéjéről is a miskolci olvasóknak.

Szabi: Milyen volt az éved Tomi?

Tomy Montana: Szia Szabi! Egy pozitív év volt az idei, amit sok remek fellépés színesített.

A "Lover s Dream" c. dalom is elég messzire jutott, mind a rádiókban, mind pedig a clubokban, aminek nagyon örülök, hiszen rövid idő alatt egy igazi közönség-kedvencé nőtte ki magát. Kiadónk az Audio Bitch Records szintén remek évet zárt, ahol sok fiatal tehetséget fedeztük fel és tudtunk támogatni, mely folyamat a jövőben halad tovább előre. Az én új saját zeném november 23-án érkezik, ez lesz a " She Knows". A napokban kapták meg a hazai és külföldi lemezlovasok a dal promóját, az eddigi visszajelzések alapján nagyon jók az első vélemények.

 

 

Szabi: Picit mesélj az új nótáról!

Tomy Montana: A dal tesztelése néhány hete már tart, a közönség és a szakma részéről is nagyon jók az eddigi visszajelzések ahogy említettem. Mindent tud a nóta, amit egy mostani trendi house zenének tudnia kell, van benne egy kis fúvós, egy kellemes vokál és némi zongora betét. Az egykori Dj Tonka sláger lett újragondolva, vagyis az idősebb generációnak éppúgy ismerős lehet. Klip is a tervek között szerepel, de először a rádiók visszajelzését várom. És persze januárban érkeznek a remixek.

 

 

Szabi: Sixtyfest?

Tomy Montana: Idén az összes rendezvényük teltházas volt és jön még egy karácsonyi megmozdulás, ahol a fő headliner a

Crazibiza lesz, azaz Tommyboy és Agebeat. Várjuk nagyon.

Szabi: Tervek?

Tomy Montana: A Kiadónknak idén még lesz négy megjelenése, aztán januárban folyt köv. A fellépések is folyamatosak, szóval jövőre is járom az országot és remélem sok jó buliban lesz részünk. Minden további info a facebook oldalamon elérhető.

Köszönöm Szabi!

Szabi: Köszönöm Tomi, további sikereket!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában