Helyi közélet

2015.11.14. 22:20

Interjú: Dj Revolution

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Music Killers oszlopos tagja Revolution volt, aki miskolci élményeiről és jövőbeni terveiről is mesélt az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a Music Killers oszlopos tagja Revolution volt, aki miskolci élményeiről és jövőbeni terveiről is mesélt az olvasóknak.

Szabi: Nem először játszol Miskolcon Revo, milyenek az eddigi tapasztalatok?

Dj Revolution: Sok éve járok rendszeresen fellépni Miskolcra és azt kell mondjam, nem emlékszem olyan bulira, ahol rossz volt a hangulat, vagy bármi más gátolta volna, hogy az emberekkel kellőképpen egymásra hangolódjunk. A Ted Club sem okozott csalódást, remek kis buli kerekedett, aminek minden percét élveztem. :)

Szabi: Lassan vége 2015-nek, milyen éved volt és mi az ami ebben a másfél hónapban még előtted áll?

Dj Revolution: A következő másfél hónapom elég erősre sikeredett a naptáramat nézve. :) Egyrészt a rezidenciámon kell nagyon jó bulikat levezényelnem, másrészt vidéki fellépések, céges rendezvények is színesítik a repertoárt, amit éppúgy várok, vagyis január 1-ig mostantól nincs megállás. Az évem egyébként eléggé érdekesen alakult, hiszen értek olyan meglepetések, történtek olyan felkérések, melyek később fognak beérni, de ígérem elsők között számolok majd be róla neked Szabi. :)

Egyszóval nagyon jó kis év van mögöttem rengeteg jó bulival és nyári fesztiválokkal. A Balaton Soundon például az anyáradióm által szervezett dupla helyszínen ment az őrület, hisz míg nappal a beachen, addig éjszaka egy nagyszínpadon szóltak az igazi Music Killers kedvencek. Imádtam!

Szabi: Zenei fronton várható újdonság?

Dj Revolution: Készülőben van a saját zene, viszont semmit sem akarok elkapkodni, így lassan, de biztosan fog érkezni, ezt ígérhetem. Közreműködéses lesz egyébként a történet, annyit már elmondhatok, de több fronton is zajlanak az események, hiszen saját zene mellett remixekben is gondolkozunk.

Szabi: Tervek?

Dj Revolution: Külföld felé való nyitás az egyik olyan dolog, ami a kiemelt terveim között szerepel, szeretném magamat a határokon túl is megmutatni. Emellett a fellépések és a Music Killers pörög tovább és a jogosítványt is szeretném letenni, így hamarosan beülök a padba tanulni. :)

Szabi: Köszönöm Gabi,további sikereket!

Dj Revolution: Köszönöm Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában