Helyi közélet

2015.11.11. 10:49

Bombariadó a csanyiki gyógyszergyárban

Miskolc - Szerencsére csak fenyegetőzött a robbantással az ismeretlen telefonáló.

Miskolc - Szerencsére csak fenyegetőzött a robbantással az ismeretlen telefonáló.Nem hagyományos munkanapjuk volt a csanyiki Sanofi gyógyszergyár (korábban Chinoin - a szerk.) dolgozóinak szerdán. Kilenc óra előtt nem sokkal névtelen bejelentés érkezett – információink szerint – a rendőrségre , hogy egy robbanószerkezetet helyeztek el a gyógyszergyárban.

A rendőrök azonnal riasztották az üzem vezetőit és nagy erőkkel a helyszínre vonultak. Az ilyenkor szokásos „protokoll” szerint az épületet kiűrítették, a dolgozókat biztonságos távolban helyezték el, számukra melegedőbuszt is a gyár elé irányítottak. A tűzszerészek megérezéséig teljesen biztosították a helyszínt.

Néhány órán belül – az átvizsgálás alapján – kiderült, hogy – szerencsére – nem helyezett el senki bombát a gyógyszergyárban. A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában