Helyi közélet
2015.11.26. 18:26
A nap receptje: Piros diós szelet
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nassolnivaló téli estékre.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nassolnivaló téli estékre.
Recept: Piros diós szelet
Hozzávalók:
Elkészítés:
A tojást a cukorral és az olvasztott margarinnal habosra kikeverjük, hozzáadjuk a tejet, a darált diót, a sütőporral elkevert lisztet, és sütőpapiros tepsibe tesszük (ami 24×22 cm-es). 170 fokon megsütjük. A porcukrot a margarinnal, a darált dióval és a rummal krémmé kikeverjük. A meghűlt tésztát két lapba vágjuk, és a diókrémmel megtöltjük. A tetejére a tejszínt felverjük, és piros dióbéllel díszítjük.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre