Helyi közélet

2015.10.04. 12:15

Változz, hogy változtass

Miskolc - Szorongás és félelem nélküli tiszta kommunikáció - Gallai Judit szerint ez lehetséges bárki számára.

Miskolc - Szorongás és félelem nélküli tiszta kommunikáció - Gallai Judit szerint ez lehetséges bárki számára.Az Észak-Magyarország coach és tréning tanácsadója szerint a test karbantartása mellett nagyon fontos a személyiség, a lélek edzése is. Ennek alapja az önbizalom építése, erősítése – ez azonban helyes önismeret nélkül nem lehetséges. Nem csak másokban kell megtanulnunk bízni és hinni, hanem elsősorban önmagunkban. Játékos formában, kreatív feladatokkal előbújnak a rejtett képességek, készségek, melyek megerősítése hozzájárul egy kiegyensúlyozott, boldog felnőtt élethez - erre szervez most kiscsoportos foglalkozásokat.

Kiknek ajánlja? Diákoknak, álláskeresőknek – hiszen a vizsgákon, állásinterjúkon hasznos ötleteket, tapasztalatokat szerezhetnek a felkészüléshez .De mindenkinek akinek megingott az önbizalma,keresi helyét a világban szürkének látja a hétköznapokat. Válás, párkapcsolati kudarc után van ,elvesztette állását vagy épp munkahelyet váltana vagy pályaválasztás előtt álló fiatal.De annak is lehetőség egy ilyen kurzus aki párkapcsolati problémákkal küzd ,baráti, munkahelyi kapcsolatai nem stabilak vagykonfliktusa van gyermekével, rokonaival .Az októberben induló, 8 foglalkozásból álló kiscsoportos foglalkozás keretében önismeret, önbizalom, magabiztosság, kommunikáció témakörökben erősödhetünk meg újra.

Október 10-én

Első foglalkozás

  • Időpont: 2015. október 10-én, 14.00 – 16.00
  • Helyszín: Miskolc, Zsolcai kapu 3. - Észak Magyarország szerkesztőségi épülete.
  • Részletes felvilágosítás:

    vagy


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában