Helyi közélet

2015.10.18. 10:19

Őrizetben a miskolci útonállók

Miskolc - A rendőrök azonosították, majd elfogták, azokat a fiatalokat, akik Miskolcon kiraboltak egy idős embert.

Miskolc - A rendőrök azonosították, majd elfogták, azokat a fiatalokat, akik Miskolcon kiraboltak egy idős embert.Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Tamás 18 éves és 17 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. október 16-án 9 óra 20 perckor Miskolcon, a Kiss tábornok úton földre löktek egy 75 éves férfit. A támadók a sértettől erőszakkal elvették majd 90 ezer forintját és a zsákmánnyal együtt elmenekültek a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket. A Miskolci Rendőrkapitányság a terhelteket bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában