Helyi közélet

2015.10.12. 08:16

Az iskola előtt ordítozott és verte az ablakot egy kisdiák anyja Bőcsön

Bőcs - A 30 éves nő gyermeke tanítóját fenyegette bántalmazással, gyermekét ért vélt sérelme miatt.

Bőcs - A 30 éves nő gyermeke tanítóját fenyegette bántalmazással, gyermekét ért vélt sérelme miatt.Az eset még tavaly novemberben történt, de a garázda anya így sem kerülheti el a felelősségre vonást. Az ügyészség pénzbüntetést javasol. Az immár vádlottá avanzsálódott nő az ominózus napon délután a bőcsi általános iskolához ment és nagy erpővel ütni kezdte az egyik terem ablakát. Közben hangosan szitkozódott és veréssel fenyegette a teremben napközis foglalkozást tartó pedagógust.

Felháborodottságának oka az volt, hogy feltételezése szerint a tanítónő bántalmazta az első osztályba járó gyermekét. A pedagógus kinyitotta az ablakot és felszólította a felindult állapotban lévő szülőt, hogy hagyja abba „cselekményét”, mert az osztályban lévő gyerekek nagyon megijedtek a nő viselkedésétől. A garázda nő azonban folytatta a trágárkodást és azzal fenyegette a tanítónőt, hogy az utcán megvárja. Az ablakot kívülről nyomta, hogy azt a tanár ne tudja bezárni. Az ügynek a rendőrség vetett véget.

A Miskolci Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat. A bíróság felé pénzbüntetés kiszabását indítványozták a magáról megfeledkezett szülővel szemben.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában