Helyi közélet

2015.09.09. 15:37

Vezetőváltás a Bosch miskolci gyárában

Miskolc - Dr. Frank-Stephan Kupfer váltja Uwe Mangot a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági ügyvezető igazgatói székében.

Miskolc - Dr. Frank-Stephan Kupfer váltja Uwe Mangot a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. gazdasági ügyvezető igazgatói székében.

Az új vezető Németországban, a Trieri Egyetemen tanult, gazdasági matematikus diplomáját 1989-ben szerezte, és 1992-ben doktorált. Az utóbbi több mint két évtizedben a Bosch berkein belül Spanyolországban és Csehországban is dolgozott. Ez egyik fő kihívásnak azt tekinti, hogy a miskolci autóipari telephelyet úgy fejlessze tovább, hogy arra mint legfontosabb közép-kelet-európai gyártási és fejlesztési központra tekintsenek a Bosch csoport nemzetközi termelési és mérnöki hálózatán belül.

ÉM


Budapest, 2015. szeptember 9., szerda (MTI) - A miskolci Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. 9,3 milliárd forintból fejleszti kapacitását; a beruházás bejelentésén a külgazdasági és külügyminiszter az autóipari beruházásokért folytatott nemzetközi küzdelemben kulcsfontosságúnak nevezte a magyar autóipari beszállítói kapacitás folyamatos növelését. tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában