Helyi közélet

2015.09.10. 16:14

Underground autós buli a Factory Arénában

Miskolc - Szeptember 12-én, szombaton délután 3 órától igazi underground autós buli kezd körvonalazódni Miskolcon.

Miskolc - Szeptember 12-én, szombaton délután 3 órától igazi underground autós buli kezd körvonalazódni Miskolcon.

A filmekből ismert

A szervezők reményei szerint a filmekből már jól ismert aszfaltszaggató hangulatot ezúttal élőben élheti át mindenki. Többek között autós bemutatók, streetfood, egy igazán különleges kiállítás és találkozó, illetve egy after party vár minden érdeklődőt a Factory Arénában.

– Teljesen más autós rendezvényt szeretnénk, mint amit megszokhattak eddig a látogatók – nyilatkozta Csibi Zalán, az egyik főszervező. – Az autók mellett egyfajta különleges hangulatot szeretnénk a minket választóknak nyújtani, ami például a Halálos iramban kultuszfilmet övezi.

A Factoryban persze nem tudunk most gyorsulási versenyt rendezni, nincs pálya. Most a találkozón van a hangsúly, de legközelebb pálya is lesz.

Zalán elárulta: tapasztalataik szerint döntöttek a délutáni kapunyitás miatt, így a programok éjszakába nyúlóak lesznek. Az autók? Mazda RX-8, Ford Mustang, Nissan GT-R, Mitsubishi Eclipse, hogy csak néhányat említsünk. Ugyanakkor jelentkezés alapján „sports” (felépítés/motor alapján sportcélokra tervezett modellek), „street customs” (az autóépítés és -átalakítás művészete), veterán (felújított, klasszikus darabok) és east (a „keleti blokk” képviselői napjainkban) kategóriákban tervezik a kategóriák meghívását.

A rengeteg kiegészítőprogram mellett az éjszaka a bulizásé.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában