Helyi közélet

2015.09.02. 15:50

Sportos nyárbúcsúztató Ózdon

Ózd - Sportos hétvégével búcsúztatta a nyarat Ózdon a Városi Strandfürdő. A Bolyki főúti létesítményben amellett, hogy ügyességi versenyeken mérhették össze tudásukat, különböző sportági bemutatókat is láthattak az érdeklődők.

Ózd - Sportos hétvégével búcsúztatta a nyarat Ózdon a Városi Strandfürdő. A Bolyki főúti létesítményben amellett, hogy ügyességi versenyeken mérhették össze tudásukat, különböző sportági bemutatókat is láthattak az érdeklődők. A nyárbúcsúztató sportpartiból a szervezők szeretnének hagyományt teremteni. A kánikulai meleg sok embert csalt ki augusztus utolsó hétvégéjén a strandra. A belépőjegyet váltó vendégek ezúttal nem csupán a medencékben fürdőzhettek, hanem a homokos és füzes talajú sportpályákon vidám, játékos vetélkedőkön is szórakozhattak. Volt, aki a kosárra dobó versenyre nevezett be, mások röplabdáztak, de a pingpongasztalnál is népes kis csoport gyűlt össze. A vetélkedők mellett sportági bemutatók is helyet kaptak a sportparti programjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában