Helyi közélet

2015.09.11. 12:57

Nyári Károly Miskolctapolcán koncertezik

Miskolc - Nyári Károly első miskolctapolcai koncertjének az Avalon Park ad otthont szeptember 19-én.

Miskolc - Nyári Károly első miskolctapolcai koncertjének az Avalon Park ad otthont szeptember 19-én.

Újabb koncerttel várják a vendégeket az Avalon Parkban, a hangulatról és a slágerekről ezúttal Nyári Károly zongorista, dalszerző gondoskodik. A hazai közönség az előadót a nemzetközi sikerek után megjelent albumainak, valamint a rádió, televízió élő show műsorainak köszönhetően ismerte meg. Magyarországon is több világsztárnak játszott, többek között Robbie Williams-nek, Paul McCartney-nak, Sting-nek, Michael Jackson-nak, Madonna-nak, vagy Antonio Banderas-nak, akik mind elismerően nyilatkoztak napjaink méltán népszerű zenészéről.

Nyári Károly először lép fel Miskolctapolcán, és egy különleges és egyedülálló, gourmet vacsorával egybekötött zongoraesten szórakoztatja majd a közönséget. Az ötfogásos vacsora olyan fogásokból áll majd, mint az omlós bárány sült bacon szalonnás ceruzababbal és mogyoróburgonyával, grillezett argentin hátszín ruccolával és frontina sajt forgáccsal, vagy Tanyasi csirke supréme sült libamájjal, Kedvessy mártással és vajas galuskával.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában