Helyi közélet

2015.09.11. 14:05

Mikratherm-Pro: nyílászáróban a csúcson

Miskolc - Ajtók, ablakok széles választékát kínálja a miskolci Mikra­therm-Pro Kft. Menedzser Szalon: Vendégünk volt Krajnyik Zoltán, a Mikratherm-Pro Kft. ügyvezetője.

Miskolc - Ajtók, ablakok széles választékát kínálja a miskolci Mikra­therm-Pro Kft. Menedzser Szalon: Vendégünk volt Krajnyik Zoltán, a Mikratherm-Pro Kft. ügyvezetője.

A miskolci Mikra­therm-Pro Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók, garázskapuk, fa beltéri ajtók, valamint járulékos kiegészítőinek forgalmazása. A Soltész Nagy Kálmán utca 112.-ben található bemutatótermükben hétfőtől péntekig reggel 7 és délután 5 óra között, szombaton 8 és 12 óra között várják az érdeklődőket, megrendelőket. A korai nyitás előnye, hogy akár munkakezdés előtt is be lehet ugrani az üzletbe egy gyors egyeztetésre. Ezekről beszélgettünk Krajnyik Zoltán ügyvezetővel.

A nyílászáró a fő profiljuk. Mégis, mit jelent ez?

Krajnyik Zoltán: A szerteágazó igényekhez igazodva nagyon széles a termékpalettánk. Nálunk minden megtalálható az ablakoktól a bejárati és a beltéri ajtókon át a garázskapuig. Ablakaink között megtalálható az acél, alumínium és a műanyag is, a beltéri ajtók közül egyre keresettebbek a fából készültek. Az indulásunk, 2001 óta folyamatosan igyekszünk bővíteni árukínálatunkat, szolgáltatásainkat. A cég beépítésekkel egyaránt foglalkozik, kisebb munkákat, tehát családi házakat, de nagyobb ipari létesítményeket is vállalunk. Évente több száz munkát vállalunk és teljesítünk. Napjainkban érezhető a válságból való kilábalás. Az emberek újra költenek lakásuk felújítására, és a praktikusság mellett egyre fontosabb a dizájn.

Milyen referenciákat tudnak felmutatni a leendő vevők, partnerek számára?

Krajnyik Zoltán: Nagyon sok helyen látható a „kezünk nyoma”. Ilyen a miskolci megyei kórház, a kázsmárki, vagy a rásonysápberencsi általános iskola, a sajóbábonyi VGSZ Kft., a miskolci Lévay Kft., a Magyar Televízió miskolci körzeti stúdiója, az Ózdi Hulladékgazdálkodási Kft., a Kozma Autó Kft. Miskolcon, a szikszói kórház, vagy a fővárosban a Hídépítő Zrt. székháza. Mindez a teljesség igénye nélkül.

Honnan származnak az önök által forgalmazott termékek?

Krajnyik Zoltán: Forgalmazunk hazai és külföldi gyártótól is nyílászárókat. Termékeinkkel olyan megoldásokat kínálunk, melyek a legújabb fejlesztési irányzatoknak felelnek meg Európa-szerte. Nyílászáróink, garázskapuink mindegyike precíz gyártástechnológiával, a legkorszerűbb számítógépes vezérlésű gépekkel és munkatársaink felkészültségével készülnek, melyek együtt biztosítják a legmagasabb elvárásoknak való megfelelést. A német gyártmányú GEALAN, és a lengyel gyártmányú OVLO, OVLO CLASSIC és ENCORE műanyag profilokból készülnek termékeink, fából készülnek beltéri ajtóink Porta Doors, illetve Borovi, amelyek a kiváló minőség garanciáját jelentik.

A nyílászárókon túl mit kínálnak a vásárlók számára?

Krajnyik Zoltán: A már említett termékeken túlmenően az építőiparban gyakran előforduló egyéb, magas minőségi szintet képviselő nyílászárókat is forgalmazunk, mint például a Porta Doors beltéri ajtókat, garázs-, illetve ipari kapukat, technikai ajtókat, árnyékolástechnikai elemeket, szúnyoghálókat, valamint azok kiegészítőit.

Tehát nem egyszerűen forgalmazásról van szó, hanem komplex szolgáltatást nyújtanak?

Krajnyik Zoltán: A vásárló kérésére ingyenes helyszíni felmérést végzünk, az igények alapján egyedi kalkulációt készítünk, illetve szaktanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel is állunk rendelkezésre. A Mikratherm-Pro Kft. megvásárolt nyílászárók szakszerű helyszínre szállítását és beépítését is elvégzi. A beépítést követően gondoskodunk a hulladék elszállításáról és termékeink szervizeléséről. Bemutatótermünkben korszerű vevőszolgálatunk támogatja ezt a munkát.

Ma már kiemelt helyet tölt be az igények között a hő- és hangszigetelés.

Krajnyik Zoltán: Az üvegezéssel szemben mindennemű igényt tudunk teljesíteni. Ablakainkat, ajtóinkat ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség, illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, ezért speciális technikai ajtókat is gyártunk, melyek közül egyre keresettebbek a tűz- és füstgátló ajtók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában