Helyi közélet

2015.09.05. 16:12

Interjú: Voksán Virág

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a mindig szexi Voksán Virág volt, aki többek között mesélt nyári élményeiről,és a hamarosan megjelenő új daláról is a miskolci hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a mindig szexi Voksán Virág volt, aki többek között mesélt nyári élményeiről,és a hamarosan megjelenő új daláról is a miskolci hallgatóknak.

Szabi: Hogyan telt a nyarad Virág?

Voksán Virág: Köszönöm kérdésed Szabi, egy nagyon szuper nyarat tudhatok magam mögött, jobbnál jobb fellépésekkel, amelyekben többnyire a szezonra jellemző fesztiválok és szabadtéri bulik/partik voltak megtalálhatóak itthon és Szlovákiában főként, de jártam Horvátországban, Németországban és számos más olyan országban ahonnan sok sok remek élménnyel érkeztem haza. Egyébként Horvátország bizonyos részeit úgy is emlegetik immáron mint második számú Ibiza, ugyanis ezen részeken rengeteg külföldi fiatal gyűlik össze az idényben és olyan kiváló beach klubok üzemelnek már, amilyenek eddig (csak) Ibizán üzemeltek. Élveztem minden percét a nyárnak, de így a végére egy kis fáradtság engem is elért, hiszen a hosszas utazások kifárasztják az embert.

Szabi: Zenei újdonság?

Voksán Virág: Jók a megérzéseid Szabi nagyon, mert jelenleg egy általam nagyon tehetségesnek tartott sráccal (Drawen) dolgozom együtt és készítünk egy új közös nótát. Hallottam már több zenéjét az úriemberek, ami számomra nagyon bejött, szóval hamar megtaláltuk a közös hangot és elindult a munkafolyamat. A zene félig már elkészült, így az ősszel remélhetőleg mindenki számára be tudjuk mutatni.

Szabi: Tervek?

Voksán Virág: Lesz ősszel egy fellépésem Dél-Koreában, amire már nagyon készülök és ahol igyekszem majd legalább három napot eltölteni, hogy picit jobban megismerjem a közeget, valamint az ottani kultúrát, de egy Japán buli is a tervek között szerepel... Persze Európa több országában éppúgy fellelhető leszek mint idehaza, amely dátumokat igyekszem majd időben posztolni a facebook oldalamra, ahová várok mindenkit sok szeretettel. :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést Virág, további sikereket Neked!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában