Helyi közélet

2015.09.03. 16:45

Interjú: Tomy Slow

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal dj/producer Tomy Slow volt, aki mesélt a kezdetekről és a jövőbeli terveiről is a miskolci olvasóknak/hallgatóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a fiatal dj/producer Tomy Slow volt, aki mesélt a kezdetekről és a jövőbeli terveiről is a miskolci olvasóknak/hallgatóknak.

Szabi: Mikor és hogyan kerültél közel a zenéhez és a DJzéshez?

Tomy Slow: Amióta az eszemet tudom, érdekel és szeretem a zenét. Olyan 10-11 éves lehettem, amikor házi rádió műsorokat készítettem és vettem fel kazettára. Ebből alakult ki aztán a diszkózás. Persze először iskolai bulikról beszélhetünk, később pedig jöttek a komolyabb fellépések is.

Szabi: Első buli, ahol már közönség előtt zenéltél?

Tomy Slow: 1994-ben már házibulik és suli bulik aktív DJ-je voltam szülővárosomban Dorogon. 1996-ban álltam először diszkó dj pultjában. Azóta kb. 800 fellépésen vagyok túl, melyekből az esküvők, retro és céges bulik száma 300-ra tehető. Imádok az embereknek zenélni, velük együtt bulizni és látni, ahogy élvezik a zenét amit játszom nekik. Ez az életem.:)

Szabi: Több remixed és saját zenéd is napvilágot látott az utóbbi években, melyek voltak ezek?

Tomy Slow: 15 évre visszamenőleg számos remix-et és bootleg-et készítettem. Ezek közül nagyon büszke vagyok az idén nyáron hivatalosan is megjelent, Antonyo & Cooky közös felvételére a Summertime-ra készített remixünkre, amit STG-vel közösen készítettünk. Többeknek ismerős lehet, mert Cooky egy hónapig szinte minden nap játszotta a Music FM-en. Ezen kívül három zeném jelent meg hivatalosan az elmúlt másfél évben (Moonlight shadow, Bodyrock, Love), melyeket a legnagyobb hivatalos letöltő oldalakon meg is lehet vásárolni.

Szabi: Friss megjelenés?

Tomy Slow: Két új track-en dolgozom jelenleg, melyek őszi megjelenéssel várhatók.

Szabi: Tervek?

Tomy Slow: Tervek között szerepel a Bodyrock című zenémre Tomy Montana remix őszi megjelenéssel. Ezen kívül folyamatosan jövök ki újdonságokkal a jövőben is és természetesen folyamatosan járom az ország rendezvényeit, clubjait ezután is. :)

Szabi: Köszönöm a beszélgetést, további sikereket Neked!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában